2016. már 18.

TOP 10 legijesztőbb/leggonoszabb LEGO fej

írta: Wrati
TOP 10 legijesztőbb/leggonoszabb LEGO fej

lego-fejek.jpg

Cirka 1,800 különböző LEGO fejet gyártottak az elmúlt évtizedek alatt, melyek között akadtak kedvesek és ijesztők is. Ez a poszt az utóbbiakról szól:). Jöjjön a 10-es listám!

Egyik nap egy LEGO fej után kutakodtam a neten és szembejött velem egy rémség fej formájában. Majd még egy. És még egy. A LEGO rengeteg aranyos és kedves dolgot gyárt, melyeket örömmel adunk / adnak gyerekek kezébe, de van egy pár, amit kis ládába raknék, pár láb mélyre elásnám a hátsó kertben és lebetonoznám a helyét:).

A TOP 10-es listán ijesztő és/vagy gonosz fejek láthatók.

10.

num10.jpg

A 10-es lista utolsó helyre, a Star Warsból ismert egyik kalóz, Shahan Alama kockafeje került. Olyan mint az E.T., nem írnám le miből gyúrták....

9.

num9.jpg

A Fantasy Era élőholt papnőjének a feje, csak a 9. helyet szerezte meg, mely magában még így is szebb és barátságosabb mint az egész figura. A kiforduló szemgolyó igazán kedves kis játékká varázsolja a bomladozó papnőt...

8.

num8.jpg

Joker.. Talán túl jól sikerült lemásolni a filmbeli karakterét... Kár, hogy egy gyerekjáték. Az is igaz, hogy ezek a szettek már a nagyobbacska gyerekeknek vagy a felnőtteknek szólnak. A gonoszság érződik, ne nézd sokáig is lehetne a dobozon.

7.

num7.jpg

A Galaxis őrzőiből származó sakaaran faj egyik tagjának a feje. Csodás.. Nekik van harmadik szemük, bár nem tudom, hogy mi tekereg körülötte (talán az agyuk?).

6.

num6.jpg

Nem is lehetne lista Darth Vader nélkül. A megégett, bomló arc, a kilátszó húsdarabokkal megérdemelté teszik, hogy itt szerepeljen.

5.

num5.jpg

Igen!! Jabba udvarmestere! Tudjátok, madarat tolláról... Olyan mint a mestere.. Azért a Star Wars a sok-sok szép és különleges kocka mellett szörnyűségeket is adott. Ő itt Bib Fortuna és az utóbbi kategóriába esik.

4.

num4.jpg

Őt a Harry Potterből szalajtották és troll. Bárgyú és rusnya.

3.

num3.jpg

Elérkeztünk a dobogóhoz és máris egy visszatérőt köszönthetünk Bib Fortuna személyében. Nem elég, hogy ronda, de gonosz is és még vicsorog is hegyes fogaival.

2.

num2.jpg

A képzeletbeli dobogónk második fokára is egy Star Wars-os gonosztevő került. Ő Palpatine szenetár.

1.

num1.jpg

No.. Ez a csúfság mindent visz. Nem szívesen adnám gyerek kezébe. Egyébként, ez is egy speciális témából van, a Batmanből. Aki nem ismerte volna fel, ő itt a Madárijesztő.

Szólj hozzá

top10