2016. jan 10.

LEGO Angry Birds készletek

írta: Wrati
LEGO Angry Birds készletek

ab-main.jpg

Ki ne ismerné a Rovio gyermekét, az Angry Birds-öt, a malac királyt, Red-et vagy többi tollas társát? Ilyen tuti nincs és a jó hír az, hogy hamarosan már LEGO formájában is megkaparinthatjuk főszereplőit. Jöjjenek akkor a LEGO dobozok :).

A film megjelenése május környékére várható, így vélhetően a LEGO készletek is e tájban jelennek majd meg, de nézzük is a szetteket.

piggy-car-escape-75821.jpg

Az eddigi legkisebb szett. Chuck és egy malac jár hozzá pár tojással, autóval és egy kilövővel. Nem tűnik egy sok elemes doboznak, nekem személy szerint annyira nem is tetszik, de ízlések és pofonok.

piggy-plane-attack-75822.jpg

A következő dobozban már Red is szerepet kapott, persze egy ellenséges malac is található a dobozban annak rendje és módja szerint. Egy kis katapulttal röpíthetjük fel Redet az egekbe a malac repcsije ellen A repülő szintén pöccre induló kilövőt rejt és sok aranyos elemet. Ez a doboz játszhatóbbnak, jobban felépítettnek tűnik és telis-tele van jobbnál jobb elemekkel:).

bird-island-egg-heist-75823.jpg

Ez a szett bővelkedik akcióval és fantasztikus elemekkel. Matilda és a tojását eltulajdonító malac, hős Red, faház, tojások, motor lufival ++ ráadás táblás figura. Leírni is sok, de ezek mind benne vannak ebben a dobozban. Sőt, a képek alapján még kis lőhetjük majd Redet vagy akit akarunk:).

piggy-city-teardown-75824.jpg

Az itteni katapulttal belőhetjük Redet és Stellát a malacok városába, hogy visszaszerezzék madaraink az ellopott tojásaikat a városban lévő 2 malactól. Rengeteg elem van a szetthez, ládák, kövek, dinamitok, stb, de azért a város kifejezés elég erős:). Ez szerintem relatív drága szett lesz, ami miatt nem biztos, hogy megéri majd megvenni.

piggy-pirate-ship-75825.jpg

A malacok is tudnak kalózkodni, bár hajójuk inkább hasonlít egy bakancshoz, mintsem egy vitorláshoz. 2 malac, 2 madár ellen, de fair küzdelemnek mégsem nevezném, hisz Bomb kitesz 2 malacot is. Kilövő, tojásgyűjtő háló, működő evezők és forgó kerekek teszik élvezetessé a készletet.

king-pig-s-castle-75826.jpg

A legnagyobb szett. Malac király erődjét kell bevenni és visszaszerezni az ellopott tojásokat, mielőtt azokat rántottaként feltalálnák. A dobozban 3 malacot, Redet és egy őrült sast találunk kilövőkkel és persze tojásokkal:). A szett jó nagy tele minden jóval.

Ha tetszettek a szettek és többet szeretnél róluk látni, akkor keresd fel ezt az oldalt:

https://www.flickr.com/photos/tormentalous/24256290355/in/photostream/

Szólj hozzá

2016 angry birds