2015. nov 18.

LEGO adventi kalendáriumok

írta: Wrati
LEGO adventi kalendáriumok

advent-calendar.jpg

Hamarosan véget ér a november és kezdődik az önfeledt "ablak nyitogatás" időszaka. A LEGO már évek óta speciális szettekkel készül erre a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Ebben a posztban az idei 3 szett kerül bemutatásra:).

Star Wars 75097

sw-2015.jpg

Mi is lehetne a legjobban várt kalendárium, mint a Star Wars-os? Az idei doboz 292 elemet tartalmaz, melyből a megszokottak szerint figurák és hajók építhetők meg. C-3PO és R2D2 mellett Hoth lázadó, rohamosztagos, fejvadász droid, ewok és jawa figurát is tartalmaz. A szett ára 9000 és 10000 Forint körül mozog.

sw-kep.jpg

City 60099

city-2015.jpg

A LEGO City ismét egy karácsonyi hangulatot dolgoz fel, gyerekekkel, játékokkal, Mikulással. A Rabló-pandúr történet is évről évre ismétlődik, így akár a Reszkessetek betörők! is eljátszható a szettel:). A 278 darabból 6 figurát, 1 hóembert és egy halom kiegészítőt építhetünk meg. Ez a szett már 5000 Forinttól elérhető.

city-kep.jpg

Friends 41102

friends-2015.jpg

Természetesen a lányok sem maradhatnak ki a karácsonyi készülődésből. A Friends készlet 233 elemből áll, amiből csupán 2 figura építhető meg. A figurákon kívül 2 kicsiny állat került a dobozba (pingvin és nyuszi?) és számtalan téli kiegészítő. A Cityhez hasonlóan ez a doboz is 5000 Ft körüli áron kapható.

friends-kep.jpg

Összegzés

A Star Wars-os szett tuti ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, főleg, hogy a legfrissebb Star Wars film is az ünnepek körül jelenik meg. Számomra nem annyira erős a figura felhozatala, bár tartalmaz 1-2 ritkább darabot (ewok, jawa + C-3PO). Magas ára elrettentő lehet.

A City-s a kisebbek nagy kedvence lehet. Számos figura, játék megtalálható benne és az ára is baráti.

A Friends két figurája kevésnek tűnhet, de a rengeteg kiegészítő miatt az egyik legjátszhatóbb szettek egyike lett.

Szólj hozzá

advent szezonális